MirkaVainikka Ihminen ensin. Ole hyvä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Vain elämää

Vesa-Matti Loiri

Vesa-Matti Loiri on noussut kommentteihin Vain Elämää sarjan innoittamana. Hänestä on mielipiteet kovin jakautuneet, eli osa tykkää ja osa ei. Välimuotoja tykkäämisen ja väheksymisen välillä on viljalti, mutta niin on mieskin monen kirjava.

HJK palkitsi Vesa-Matin värikkäimpänä maalivahtinaan. Paavo Lipponen tunnetaan vesipallosta, mutta Vesa-Matti pelasi vesipalloa, jalkapalloa, käsipalloa, jääkiekkoa ja golffasi siinä sivussa ja nyrkkeili. Myös kaatumisen SM on hänen heiniään.

Vain elämää 3: Yksi on ylitse muiden

Vain elämää -ohjelmalta on tällä kaudella odotettu suuria, sillä kauden artistikattaus on kovatasoinen. Pieni pettymys tämä kausi on ikävä kyllä ollut.

 

Samalla on ollut silmiinpistävää (ainakin minun silmiini), miten yksi artisteista on ollut niin selkeästi omalla tasollaan muihin verrattuna. Muutama muukin on kyllä onnistunut laadukkaasti.

 

Koko kansan Jenni

Harvoin ilahdun viihdeuutisista niin paljon kuin tänä iltana. Sanalla sanoen häikäisevä Jenni Vartiainen on yksi Vain elämää -sarjan seuraavan kauden osallistujista. Tämän uutisen innoittamana päätin vihdoin kirjoittaa lyhyen ylistyksen Suomen johtavalle naisartistille ja arvioida, mitä Vartiaisen kappaleita sarjan kanssaosallistujat voisivat esittää.

Uusi hittisarja tv:ssä – mikä siinä vetoaa?

Olen jäänyt koukkuun Nelosen tämän syksyn uutuuteen, Vain elämää -tv-sarjaan. Facebookissa olen tehnyt havainnon, että en ole tosiaankaan ainoa. Yksi jos toinen Facebook-kaveri hehkuttaa uutta sarjaa, ja erityisesti räppäri Cheek on tainnut saada aika paljon uusia ihailijoita.

Julkaise syötteitä