MirkaVainikka Ihminen ensin. Ole hyvä.

Tiedote: Maalaistentori & Keittiökirpputori Kellohallissa 16.12.

Teknisen palvelun lautakunnan puheenjohtajana suosittelen elämyksellistä ajanvietettä tunnelmallisessa Tukkutorin miljöössä. Tukkutori on muuttunut huimasti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Kannattaa käydä maistelemassa hyvää ruokaa ja katsomassa, mitä alue voi tarjota juuri sinulle.

Teurastamon rakastetuimmat tapahtumat Maalaistentori ja Keittiökirpputori lyöttäytyvät joulun kunniaksi yhteen sunnuntaina 16.12. klo 11-17. Maalaistentori on viljelijöiden itsensä organisoima tapahtuma, jossa kaupunkilaiset pääsevät ostamaan tuotteita suoraan viljelijöiltä ilman välikäsiä.

Talvipakkasten aikaan suomalaisten pientuottajien tuotteita löytyy vielä paljon. Tarjolla on mm. juureksia, hunajaa, jäätelöä, mehuja ja hilloja, juustoja, sieniä, salaattia, leipää, sinappia, härkäpapuja, joululeivonnaisia ja villalankoja. Maalaistentorin myyjät löytyvät tällä kertaa Kellohallista ja Keittiökirpputorin myyjät puolestaan viereisestä A21 Flavour Studion tulevasta tilasta.

Designpääkaupunkivuoden ruoka- ja muotoilutapahtumien päänäyttämönä toimivan Kellohallin syksyisissä Keittiökirpputori-tapahtumissa kotikokit pääsivät myymään bravuurituotteitaan ja tapahtumat saavuttivat suuren suosion. Tälläkin kertaa kuka tahansa voi tulla myymään Keittiökirpputorille itse tehtyjen herkkujen lisäksi kaikkea keittiössä tarvittavaa tavaraa pannunalusista kattiloihin ja essuihin. Paikat varataan tuottaja Eetu Lehtisen kautta.

Lanttulaatikkoainesten ja syötävien joululahjojen lisäksi Teurastamolta voi napata mukaansa myös aidon joulukuusen, joka tällä kertaa kulkee helposti vaikka kainalossa, sillä myynnissä on myös ihastuttavia pikkukuusia. Perheen pienimpien iloksi pihaan on kasattu naperoliukumäki ja akuutin nälän yllättäessä ruokailu onnistuu myös tunnelmallisesti ulkosalla - Teurastamon grilli on kuumana ja Teurastamon Portista on helppo napata mukaan tuoreet makkarat! Ostosten lomassa sielu ja ruumis lepää Kellohallin kahvilassa joulupuuron ja glögin voimin.

 

Katso täältä listaus tuottajista sekä Keittiökirpputorin ilmoittautumisohjeet!

 

Lisätietoja ja Keittiökirpputorin varaukset/

Eetu Lehtinen

tapahtumatuottaja, Teurastamo

eetu.lehtinen@hel.fi

040 550 2695

 

Lisätietoja Maalaistentorista/

Aira Sevón

maanviljelijä, Gobbas Gård

aira.sevon@kolumbus.fi

040 503 5115

 

www.facebook.com/Maalaistentori

www.facebook.com/teurastamohelsinki

www.teurastamo.com

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan

Mikä maa, mikä valuutta?

Mikä kaupunki ja missä sitten kaupunkilainen tentori luuraa?